پروتز سینه یک عبارت کلی برای تکنیک جراحی زیبایی پستان می باشد که اندازه سینه های شما را ارتقا می دهد. این متد یکی از رایج ترین اعمال جراحی زیبایی سینه که داشتن سینه هایی پرتر و بزرگتر را برای بانوان به ارمغان می آورد، در این مقاله دکتر کامران دولتشاهی ، بهترین متخصص جراحی عمومی توضیحات جامعی را درباره این جراحی داده اند توصیه می کنم این مقاله را برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتها مطالعه کنید. البته توجه داشته باشید که در برخی موارد پروتز کردن سینه به منظور ایجاد توازن و هماهنگی در سایز سینه ها در خانم هایی که بنا به علل مختلفی از جمله ژنتیک یا درمان سرطان سینه ، سینه هایی نامتوازن دارند ؛ مورد استفاده قرار می گیرد.
لازم به ذکر است که درمان سرطان سینه ، در برخی موارد منجر به از دست دادن یک یا هر دو سینه می شود ؛ قاعدتا این امر موجب بر هم خوردن تناسب اندام و کاهش اعتماد به نفس می شود ؛ در این موارد با انجام این جراحی می توان به ترمیم و بازسازی سینه از دست رفته پرداخت. به مدد پیشرفت هایی که در طول دهه گذشته در تکنیک های جراحی پروتز پستان اتفاق افتاده است ، شاهد آن هستیم که در حال حاضر نتایجی بسیار طبیعی از این عمل جراحی حاصل می گردد.
تعریف جامع از پروتز سینه
بسیاری از بانوان برای برطرف شدن ایرادات ظاهری پستان های خود متقاضی جراحی پروتز سینه می شوند. عمده ایرادات این عضو به دلیل افزایش سن ، نمود برخی از بیماری ها که بر اثر آن به بافت سینه می تواند آسیب وارد کند ، سانحه و بسیاری موارد دیگر که بر اثر تمامی این موارد به فرم و ظاهر سینه ها صدمه می زند یکی از بهترین روش های بهبود آنها جراحی پروتز کردن سینه در اصفهان خواهد بود. با استفاده از این فرآیند میتوان سایز سینه ها را افزایش و به علاوه حالت زیبایی به آن ها داد.
روش های دیگر در جراحی سینه نیز می تواند برای بهبود نواقص ظاهری ، قرینه سازی و همسان شدن آنها می توان استفاده کرد. پروتز در واقع بافت مصنوعی می باشد که در اشکال و اندازه های متغییر وجود دارد که هر فرد با توجه به نظر و سلیقه شخصی می تواند یکی از آنان را انتخاب کرد. از این روش حتی برای آن دسته از بانوان که به دلیل افتادگی و بد فرمی پستان های خود دچار عدم اعتماد بنفس نیز شده اند ، می تواند بهترین راه کار درمانی و زیبایی به شمار بیاید. ترکیبات سازنده پروتز ها با بدن انسان سازگار است و استفاده از آن برای سلامتی مضر نخواهد بود به علاوه موجب افزایش میزان زیبایی فرد خواهد شد.
همانطور که می دانید پروتز سینه باعث می شود که سینه بانوان یکسان ، خوش فرم ، زیبا و با سایز مد نظر به اندام آنان جلوه زیبایی بیشتری را القا کند. انجام این جراحی دارای نتیجه ای ماندگار و به علاوه پروتز های مورد استفاده در این روند با بدن سازگار خواهد بود. از این رو موجب ایجاد حساسیت یا حتی برای سلامتی فرد مضر نخواهد بود.
چه افرادی کاندید مناسبی برای جراحی پروتز سینه هستند ؟
افرادی که از هر یک از شرایط ذیل برخوردارند ، می توانند با انجام عمل پروتز سینه و جبران حجم سینه ها و ایجاد تقارن و توازن در این بخش از اندام خود ؛ تغییرات مثبتی در فرم بدن خویش ایجاد نمایند.
- خانم هایی که از سایز سینه های خود به علت کوچک بودن آن ها ناراضی اند.
- بانوانی که با سینه هایی با شکل ناموزون و نامتقارن مواجه هستند.
- زنانی که دوره بلوغ را به اتمام رسانده ، اما سینه هایشان در حد طبیعی رشد نیافته است.
- خانم هایی که به دنبال بارداری ، کاهش قابل توجه وزن یا افزایش سن و مواردی از این قبیل با کاهش حجم بافت سینه ها روبرو هستند.
سن مناسب پروتز سینه
بسیاری از زنان در دهه های چهارم و پنجم زندگی اقدام به پروتز پستان کرده و نتایج خوبی را نیز به دست می آورند . بانوانی که در دهه سوم زندگی خود بوده و صاحب دو فرزند هستند می توانند جزو ایده آل ترین گروه برای بهره مند شدن از مزایای این درمان محسوب شوند . صرف نظر از اینکه در چه سنی هستید اگر احساس می کنید اندازه و شکل سینه ها برایتان از جذابیت کافی برخوردار نیست می توانید برای انجام پروتز سینه در اصفهان اقدام کنید.
به یاد داشته باشید که هرگونه تصمیم احساسی در انجام جراحی های زیبایی ، میزان موفقیت در این پروسه را کاهش خواهد داد . این موضوع در نوجوانان بیشتر دیده می شود ؛ زیرا متاسفانه آنها انتظارات نامعقولی از نتایج جراحی داشته و از نظر فکری و جسمی کاندید مناسبی برای انجام این جراحی نیستند .
پروتز سینه در افراد زیر 18 سال
حال در صورتی که نوجوانان زیر 18 سال به انجام برخی از متد های زیبایی مانند رینوپلاستی اقدام کنند این پروسه بازگشتی نداشته و فرد با قرار گیری در زیر تیغ جراحی و تغییر در فرم بینی خود ، باید تا پایان عمر با فرم جدید بینی خود کنار بیاید . پروتز سینه نیز در سنین پایین که هنوز ساختار جسمی فرد در حال رشد است ، اثر مخربی بر بافت سینه دارد ؛ زیرا اینکار هم باعث اختلال در رشد سینه ها شده و هم با گذر زمان ، فرم کلی این عضو از بدن را تغییر می دهد . پزشک بانوان را پس از گذشت 1 سال از متوقف رشد سینه ها ، کاندید مناسبی برای پروتز سینه می بیند ؛ بنابراین عجول نبوده و با کمی صبوری پزشک را در رساندن به بهترین نتیجه از جراحی یاری دهید .
پروتز سینه در سنین بالا
حال این سوال به ذهن می رسد که پروتز سینه در سنین بالا نیز قابل انجام است یا خیر ؟ در واقع پاسخ به این سوال تنها با معاینه پزشک امکان پذیر است ؛ زیرا کیفیت پوست برای انجام پروتز پستان بسیار مهم است و افراد پیش از ورود به سنین کهن سالی بهتر است به انجام این متد زیبایی اقدام کنند . علاوه بر این قرار گیری بانوان کهن سال تحت بیهوشی خطر جسمی را برای آن ها به همراه خواهد داشت که این عامل نیز اهمیت پروتز سینه در سنین مناسب را ثابت می کند .
اقدامات قبل از جراحی پروتز سینه
قبل از جراحی پروتز سینه، مراقبت های زیادی وجود دارد. در ادامه چند اقدام کلی قبل از جراحی پروتز سینه را ذکر میکنم:
- مشاوره با پزشک: مراجعه به یک پزشک متخصص جراحی پلاستیک برای مشاوره و بررسی وضعیت شما قبل از جراحی ضروری است. پزشک میتواند شما را راهنمایی کند و بهترین روش و پروتز سینه براساس نیازها و آرزوهای شما را انتخاب کند.
- آزمایشات پیش جراحی: بسته به توصیه پزشک، ممکن است نیاز به انجام آزمایشات قبل از جراحی داشته باشید. این آزمایشات ممکن است شامل آزمایش خون، سنجش فشار خون و غیره باشد. این آزمایشات به پزشک کمک میکند تا از سلامتی شما قبل و بعد از عمل اطمینان حاصل کند.
- برنامه ریزی قبل از جراحی: قبل از جراحی، باید با پزشک خود در مورد برنامه ریزی کاملی که شامل زمان بستری شدن، غذا خوردن قبل از جراحی و موارد دیگر است صحبت کنید.
اقدامات بعد از جراحی پروتز سینه - توصیه های پزشک: در مراقبت های بعد از پروتز سینه می بایست به تمامی موارد ذکر شده در این دوران به درستی عمل کرد که بتوانید نتیجه نهایی به دست آمده را تثبیت کنید.
- آرامش و استراحت: به بدنتان زمان لازم برای بهبود بدهید. استراحت کافی، کاهش فعالیت های سنگین و جابجایی های زیاد در ایام ابتدایی برای شما مفید است.
- نگهداری و تمیزی: منطقه پروتز سینه را تمیز نگه دارید و به راهنمایی پزشک در مورد دستورات تعویض و نگهداری پروتز عمل کنید.
- برنامه ریزی درمانی: درمان ها و جلسات ترکیبی مطابق توصیه پزشک خود را دنبال کنید و همچنین مراجعه های پیش بینی شده حتما رعایت کنید.
عوامل زمینه ساز کوچکی سینه ها
- ژنتیک ، از مهم ترین عواملی است که می تواند منتج به کوچکی پستان ها گردد.
- کم کاری هورمون های تخمدان ، تیروئید یا غده هیپوفیز و همچنین اختلال هورمون های جنسی ؛ نیز از دیگر مواردی هستند که می توانند سبب کوچکی سایز سینه ها شوند.
- از دیگر مواردی که باعث کوچک شدن پستان ها می شود ، لاغری مفرط می باشد.
- کاهش وزن نیز از مواردی به شمار می رود که می تواند موجب کاهش چربی و متعاقبا کوچک شدن پستان ها شود.
- بارداری ، نیز از مواردی است که سبب بزرگ شدن بافت سینه ها می شود ؛ البته پس از اتمام دوره شیردهی ، معمولا سینه ها کوچک شده و حالتی چروکیده به خود می گیرد.
- استفاده از مکمل های پروژسترون و استروژن
- مصرف برخی داروهای خاص
- یائسگی
- افزایش سن
جنس پروتز سینه چیست؟
در خصوص جنس پروتزهای سینه ، باید اشاره داشت که جنس غشاء یا به عبارتی پوسته بیرونی کلیه پروتز های سینه از ماده ای موسوم به سیلیکون که ماده ای سازگار با بدن است ، می باشد. به طور کلی جنس پوسته بیرونی پروتزها یا به عبارتی ایمپلنت های سینه از سیلیکون می باشد.
لذا تفاوت پروتزهای سینه از لحاظ جنس ، از نظر ماده داخلی آن ها می باشد. پروتزهای سینه از نظر جنس ماده تشکیل دهنده آن با یکدیگر تفاوت داشته و به دو دسته پروتزهای سالینی و پروتزهای سیلیکونی تقسیم می شوند که در ذیل اختصارا به شرح هر یک پرداخته ایم.
پروتز سینه سیلیکونی یا ژل سیلیکون
این نوع از پروتزها یا ایمپلنت های سینه با سیلیکون یا ژل سیلیکون پر می شوند. این ژل ، بافت سینه طبیعی تری را ایجاد می کند. ریسک پاره شدن پروتزهای سیلیکونی بسیار ناچیز است و اگر پاره شوند محتویات آن ها به بیرون نشت نکرده و در نتیجه ، خطری ایجاد نخواهد کرد.
باید توجه داشت که در صورت استفاده از ایمپلنت های سیلیکونی باید جهت اطمینان از عملکرد صحیح ایمپلنت ؛ به طور منظم ، توسط جراح معالج تان چکاپ شوید. لازم به ذکر است که در حال حاضر ، دکتر کامران دولتشاهی ، بهترین جراح پروتز سینه اصفهان به منظور انجام جراحی افزایشی سینه غالبا از پروتزهای سیلیکونی استفاده می نمایند.
پروتز سینه سالینی یا آب نمکی
این پروتزها با آب و نمک استریل پر شده اند. متاسفانه احتمال پاره شدن غشای بیرونی پروتزهای سالینی امری اجتناب ناپذیر است. لازم به ذکر است که چنانچه پوسته بیرونی پروتزهای سالینی پاره شود ، ایمپلنت خراب شده و محلول نمک موجود در آن به بیرون نشت می کند ؛ البته محتویات پروتزهای سالینی خطری برای بدن نداشته و به طور طبیعی از بدن دفع می شود.
اگرچه پارگی و نشت محتویات پروتزهای سالینی ، مشکلی ایجاد نخواهد کرد ؛ اما قاعدتا این امر ، فرد را ملزم به انجام جراحی مجدد جهت برداشت پروتز و در صورت تمایل ، انجام دوباره جراحی پروتز سینه و کارگذاری پروتز جدید می نماید. از این رو امروزه ، پروتزهای سالینی به ندرت مورد استفاده قرار می گیرند و می توان گفت که تقریبا منسوخ شده اند.
محل برش جهت قرار دهی پروتز سینه
به طور کلی سه نوع اصلی الگوی برش در عمل پروتز پستان وجود دارد که بسته به صلاحدید پزشک ، یکی از آن ها استفاده می شود :
- برش زیر چین سینه : در این روش ؛ برش در نزدیکی چین زیر سینه ها یعنی در واقع اندکی بالاتر از جایی که سینه و دنده بهم می رسند ، ایجاد می شود.
- برش دور هاله سینه : این برش ، بین هاله سینه ( پوست صورتی یا قهوه ای اطراف نوک سینه ) و پوست سینه ایجاد می شود.
- برش TUBA : این برش که برش دور ناف یا برش قابل انتقال نیز نام دارد ، در ناحیه مجاور ناف ایجاد می شود.
تنها روش برای تعیین مناسب ترین الگوی برش برای شما ، مشاوره با جراح پلاستیک می باشد. جراح سینه در جلسه مشاوره ، مزیت ها و معایب خطوط هر یک از الگوهای برش را شرح داده و بهترین گزینه را متناسب با آناتومی شما و اهداف زیباشناختی تان پیشنهاد می کند.
فیلم عمل پروتز سینه در اصفهان
انتخاب اندازه در پروتز سینه
انتخاب اندازه در پروتز سینه معمولاً یکی از دشوارترین و پر چالش ترین تصمیم ها می باشد. این اندازه باید به گونه ای انتخاب شود که هیچ پتانسیلی برای ایجاد یک نتیجه نا امید کننده بر جای نگذارد. در طول جلسه مشاوره جراح در خصوص اندازه مطلوب سینه ها در پروتز با بیمار گفتگو می کند. اندازه سینه ای که با استفاده از سوتین انجام شود معمولاً ریسکی بوده و نمی تواند چندان قابل اعتماد باشد.
به طور کلی هر 125-150 سی سی حجم ایمپلنت معادل افزایش اندازه یک کاپ می باشد. تیم پزشکی با انجام محاسبات دقیق تلاش می کند تا نتیجه مورد انتظار برای بیمار به دست آید.
محل جایگذاری پروتز سینه
گزینه های جایگذاری ایمپلنت های سینه اصلی عبارتند از :
- جایگذاری ایمپلنت بالای ماهیچه بزرگ سینه ای : در این جایگذاری ؛ ایمپلنت یا پروتز ، در زیر بافت سینه ولی در بالای ماهیچه های قفسه سینه یا ماهیچه بزرگ سینه ای قرار داده می شود.
- جایگذاری ایمپلنت تقریبا زیر ماهیچه بزرگ سینه : در این روش جایگذاری ؛ ایمپلنت در زیر بافت سینه و تقریباً زیر ماهیچه بزرگ سینه و ماهیچه های قفسه سینه کار گذاری می شود.
- جایگذاری ایمپلنت کاملاً زیر ماهیچه بزرگ سینه : در این تکنیک ؛ ایمپلنت به طور کامل در زیر ماهیچه بزرگ سینه ای و ماهیچه های قفسه سینه ، جایگذاری می شود.
تصمیم درباره محل جایگذاری ایمپلنت های سینه ، یکی از چندین تصمیم مهمی است که شما به همراه بهترین جراح پروتز سینه در اصفهان ، اتخاذ می کنید.
هزینه پروتز سینه در اصفهان
درطول جلسه مشاوره چکیده ای از فاکتورهای دخیل در هزینه پروتز پستان در اصفهان برای بیمار شرح داده می شود. پروتز سینه یک فرایند زیبایی است و عواملی از قبیل مهارت و شهرت جراح، موقعیت جغرافیایی مرکز درمان، نوع ایمپلنت انتخاب شده و تکنیک های استفاده شده در اجرای فرایند و نیز ترکیب این جراحی با فرایند های جراحی دیگر می تواند هزینه نهایی درمان را تحت تاثیر قرار دهد.
آیا برای پروتز سینه باید تا بعد از زایمان منتظر بمانیم؟
بارداری اندازه و شکل سینه ها را تغییر می دهد. این تغییرات می تواند تاثیرات معکوسی را بر روی زیبایی سینه ها بر جای گذارد. معمولاً توصیه می شود بارداری را تا شش ماه بعد از جراحی به تعویق بیاندازید.
افتادگی سینه ها و پروتز سینه
زنانی که دچار افتادگی سینه یا پتوز شده اند ، می توانند تحت جراحی پروتز سینه قرار بگیرند. بر حسب میزان افتادگی سینه ها برخی جراحی های دیگر نیز توسط پزشک توصیه می شود. هدف از این جراحی های مضاعف دستیابی به یک نتیجه جذاب یعنی خلق سینه هایی با اندازه و میزان برجستگی مطلوب می باشد. در سینه هایی که در آنها نوک سینه تا زیر خط چین طبیعی سینه ها آویزان شده است جراحی لیفت سینه یا ماستوپکسی معمولاً مورد نیاز می باشد.
در این جراحی بافت اسکاری در اطراف هاله و نوک سینه ایجاد می شود که البته به مرور زمان محو شده و اثر آن از بین می رود. در جراحی ماستوپکسی پوست اضافی برداشته می شود و سینه ها بالا کشیده می شوند. این فرایند سینه ها را در موقعیت مکانی مطلوبی قرار می دهد. پس از آن پروتز در سینه ها جایگذاری می شود. می توان تصور کرد که با اجرای همزمان این دو فرایند چه تغییر جذاب و شگفت انگیزی در سینه ها قابل انتظار خواهد بود.
آیا بعد از پروتز سینه ، احساس در سینه ها تغییر می کند ؟
بسیاری از بانوانی که قصد دارند تحت جراحی پروتز سینه قرار گیرند ، نگران این هستند که احساس در سینه های آنها بعد از عمل ، تغییر کند. پاسخ کوتاه به این دغدغه خانم های داوطلب پروسیجر بزرگ کردن سینه با ایمپلنت اینن است که بعد از پروتز ، ممکن است تغییر بسیار مختصری در احساسی که در بافت سینه هایتان دارید ، حس کنید.
این تغییر حس در پروسیجرهایی از قبیل تزریق چربی به سینه ها یا لیفت سینه که ایمپلنت ، در طول اجرای آنها ، به بافت سینه اضافه نمی شود ، اتفاق نخواهد افتاد. البته ، تغییر حسی که بعد از پروتز در سینه هایتان خواهید داشت به عوامل زیر بستگی دارد و در دامنه متغیری می باشد :
- نوع ایمپلنت استفاده شده
- اندازه اصلی و اولیه سینه ها و مقدار بافت موجود در اطراف ایمپلنت
- اندازه متریال ایمپلنت
- محل قرار گرفتن ایمپلنت ( روی عضله یا زیر عضله پکتورال)
بیشتر جراحان ، ایمپلنت های سالین و سیلیکون را توصیه می کنند. ایمپلنت های سالین حاوی یک پوسته سیلیکونی هستند که در طول جراحی با آب نمک استریل پر می شود. ایمپلنت های سیلیکون هم که از قبل پر شده اند و نیمه جامد می باشند. بعد از جراحی ، مدتی طول می کشد تا به تغییرات ایجاد شده در سینه ها عادت کنید و پروتز ، در محل جدید خود جا بیافتد.
در طول این دوره ممکن است نوک سینه های شما قدری حساس شود و حتی ممکن است برای مدت کوتاهی بی حس شوند. خوشبختانه ، تمامی این حالات ، کاملاً موقتی بوده و بعد از سپری شدن دوره بهبود ، رفع می شود و سینه ها ، حالت طبیعی خود را دوباره به دست خواهند اورد.
پروتز سینه پس از سرطان
بعد از عملهای ماستکتومی که بافت طبیعی پستان به طور کامل در آن برداشته میشود یا لامپکتومی که با استفاده از این نوع پروسیجر تنها تومور برداشته می شود. بیمار برای بازگشت اعتماد به نفس و روحیه ، همچنین رضایت از اندام خود بهتر است که به این جراحی روی آورد.
درد پس از پروتز سینه
پس از این پروسه تا حدی درد وجود دارد که امری طبیعی می باشد. این درد زودگذر بوده ، تا پایان دوره نقاهت ادامه دارد و میزان آن در افراد مختلف ، متفاوت می باشد. این درد به اندازه برش و پروتز برای قرار گیری در ماهیچه سینه بستگی دارد . هر چه میزان پروتز انتخابی بیشتر باشد ، جراح ملزم به ایجاد برش بیشتر و در نتیجه کشیدگی پوست بیشتر می شود.
البته باید گفت افرادی که افزایش و کاهش وزن بیشتری داشته اند و پوست سینه شان شل است و یا اشخاصی که بعد از دوره شیردهی اقدام به انجام پروتز سینه می کنند نیز به دلیل تغییر وزن ، درد کمتری حس می کنند. درد حاصل از جراحی با تجویز مسکن پزشک به راحتی قابل کنترل بوده و جای هیچ گونه نگرانی و ترس نیست.
موقعیت مکانی پروتز در روزهای ابتدایی
مسئله مهمی که پس از جراحی ، موجب نگرانی افراد می شود ، قرار گیری سینه ها به بالا و به شکل غیر عادی می باشد. از این رو باید گفت که طی 2 ماه پس از جراحی پروتز به واسطه جاذبه زمین ، پروتز سینه کمی پایین آمده و جای خود را در حالت طبیعی حفظ می کند. حتی در برخی مواقع یک سینه ، از دیگری زودتر در جایگاه خود قرار می گیرد ، که این موضوع در ماه های ابتدایی طبیعی بوده و جای هیچ گونه نگرانی نیست.
در چه صورت اجازه انجام پروتز سینه را خواهید داشت ؟
قبل از هر چیز باید بدانید که این پروسه یک تصمیم کاملا شخصی می باشد و برای زیبایی اندام خود شما انجام می شود. اینکه افراد به دنبال زیبایی ظاهری خود و بهبود آن باشند هیچ مشکلی ندارد. برای اینکه بتوانید این جراحی را انجام دهید باید شرایط زیر را داشته باشید :
- رشد شما از نظر فیزیکی کامل شده باشد و به بلوغ جسمانی رسیده باشید
- به طور کلی بدن سالم و بدون مشکلی داشته باشید
- همچنین باید پروسه را به خوبی درک کنید و از آن انتظارات منطقی داشته باشید
دلایل اصلی انجام پروتز سینه
کسانی که دست به انجام این پروسه می زنند قصد دارند تا اندازه سینه های خود را افزایش دهند. امکان دارد هر فرد به دلایل مختلف و متعددی بخواهد تا اندازه سینه خود را بزرگ کند. برخی از دلایل رایج آن عبارتند از :
- بازیابی اندازه قبلی سینه ها : سینه شما ممکن است بر اثر عوامل بسیاری مانند زایمان کاهش وزن و افزایش سن کوچک تر شود و شما بخواهید با انجام این پروسه اندازه اولیه آن را باز گردانید.
- تصحیح اشکالات تقارنی در پستان ها : بی تقارنی در سینه ها رایج است ، اما اگر قبل از آغاز بلوغ شما به سینه ها آسیبی وارد شده باشد اثر آن بدتر نیز خواهد بود.این موضوع باعث می شود تا ظاهر شما نا خوشایند باشد و برای تصحیح آن نیاز به پروتز سینه داشته باشید.
- افزایش اعتماد به نفس : با انجام این پروسه ظاهر شما و اندامتان چند برابر زیبا تر می شود و این موضوع تاثیر بسیاری در اعتماد به نفس شما خواهد داشت. دلیل آن نیز این است که شما نظر مثبتی نسبت به خود و ظاهر و اندامتان پیدا می کنید.
سوالات متداول پروتز سینه
آیا حساسیت و احساس نوک سینه بعد از انجام پروتز تغییر میکند؟
اکثر مراجعانی که جراحی پروتز سینه را انجام می دهند، از بین رفتن احساس در نوک سینه را تجربه می کنند اما بعد از گذشت 6 تا 12 ماه مجدد به حالت طبیعی و نرمال باز می گردند، پس جای نگرانی نیست.
درد جراحی پروتز سینه چقدر است؟
هرچند نمیتوان برای میزان دردی که افراد مختلف تجربه می کنند ، میزان دقیقی مشخص کرد اما درد این جراحی معمولا متوسط است و می توان به راحتی با مصرف مسکن آن را کنترل کرد. البته این درد نهایتا یک تا دو هفته گریبان گیر شما خواهد بود و روز به روز با بهبودی و ترمیم زخم ، درد هم کمتر خواهد شد.
بعد از جراحی پروتز سینه چه لباس زیری باید پوشید؟
بعد از جراحی، به مدت 4 تا 6 هفته بیماران باید از سوتین طبی به صورت تمام مدت، حتی زمان خواب استفاده کنند. پس از گذشت دوره ریکاوری، میتوان پوشیدن لباس زیرهای نرم و سبک را آغاز کرد. البته دقت کنید که هنوز زمان پوشیدن سوتین هایی که قسمت زیرین آن ها سیم دارند ، نرسیده (سیم این لباس ها می توانند موجب تحریک پوست تازه ترمیم شده زیر سینه شوند)
آیا ایمپلنت ها حالت طبیعی تری پیدا خواهند کرد؟
اینکه پروتزهای شما تا چه حد طبیعی به نظر برسند ، در درجه اول به سایز انتخاب شده و سپس به بافت طبیعی سینه شما بستگی دارد. اگر بیس طبیعی سینه بسیار کوچک باشد اما پروتزهای نسبتا بزرگی انتخاب کرده باشید ، طبیعتا نتیجه نهایی آنچنان طبیعی نخواهد بود.
اما اگرسایز انتخاب شده پروتز ، مطابق با نظر جراح و مناسب با فرم بدن شما بوده باشد شک نکنید که ظاهر زیبا و شکیلی خواهند داشت. بسیاری از بیماران نگران فرم رو به بالا و غیرطبیعی پروتز بلافاصله بعد از جراحی اند که باید گفت با گذشت زمان و به دلیل جاذبه زمین این حالت ازبین خواهد رفت و پروتزها حالت طبیعی تر و زیباتری به خود میگیرند.
انجام پروتز سینه چه عوارضی را به همراه دارد ؟
در صورتی که در انتخاب جراح دقت کنید و عمل جراحی با موفقیت کامل انجام شود ، این روش هیچ گونه عارضه ای نخواهد داشت. البته در برخی موارد ممکن است افراد مراقبت های بعد از انجام پروتز سینه را جدی نگیرند و آن ها را به طور کامل رعایت نکنند که در این صورت ممکن است دچار عوارضی شوند که در ادامه به برخی از آن ها اشاره شده است :
- عفونت
- جابجایی پروتزها
- پاره شدن یا سوراخ شدن پروتز
- تشکیل کپسول سفت در نواحی اطراف سینه
آیا جراحی پروتز سینه مانع شیردهی می شود ؟
به صورت کلی پروتز کردن سینه مانع شیردهی نخواهد شد اما معمولا پروتزها در زیر دیواره عضلانی قفسه سینه جایگذاری می شوند تا مشکلی برای شیر دادن به نوزاد ایجاد نشود.
آیا ممکن است مواد موجود در پروتز به شیر مادر نشت کند ؟
خیر به هیچ عنوان امکان نشت مواد پروتز به شیر مادر وجود ندارد.
آیا پروتز سینه سرطان زا است ؟
تحقیقات و بررسی ها نشان می دهد پروتزهای سینه نمی تواند موجب ابتلا به سرطان در انسان ها شود.
آیا عمل پروتز سینه در اصفهان ماندگار می باشد ؟
معمولا پروتز پستان ماندگاری بالایی دارد اما عواملی مانند افزایش سن ، افتاده شدن پوست و یا تغییر وزن می تواند در نتایج این عمل تاثیر بگذارد. هرچه مراقبت های بعد از عمل را به خوبی رعایت کنید و سبک زندگی سالمی داشته باشید ، ماندگاری پروتز ها افزایش پیدا می کند.
افراد مبتلا به فیبروکیستیک می توانند عمل پروتز سینه انجام دهند ؟
بله انجام پروتز سینه مانعی برای این افراد ندارد اما توصیه می شود هر ماه چکاپ شوند.
آیا می توان بعد از مدتی پروتز را خارج نمود ؟
بله مانعی برای خروج پروتز وجود ندارد و می توان آن را بعد از مدتی تعویض یا خارج نمود.
سلام اقای دکتر خسته نباشید.
یه سوال درمورد پروتزها داشتم.
همه پروتزهایی که تو بدن میذارن یه عمر دارن؟ یا بسته به جنسشون طول عمرشون هم فرق میکنه؟
با سلام
در مورد پروتز سینه فعلا عمر مفید ده سال هست.
سلام آقای دکتر.
من شنیدم بعد از پروتز نباید چاق و لاغر بشیم چون پروتز ها دردناک میشن این درسته؟
سلام
دردناک نمیشه ممکنه محل پروتز گشاد بشه.
سلام اقای دکتر
سوال داشتم درمورد پروتز سینه
اینکه احتمال داره فردی که پروتز سینه میزاره و سابقه خانوادگی سرطان داره احتمال ابتلا به این بیماری براش بالاتر بره
خیر